© Hélène Vissers

© Hélène Vissers

© Hélène Vissers

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Neos Lommel geniet van operette in Villa Lehar

Lommel -

Met 13 leden was Neos Lommel zopas te gast in Villa Lehar in de landcommanderij van Alden Biesen. Daar werd, in het kader van de zomerconcerten, een namiddagvoorstelling gehouden van operettemuziek, speciaal voor Neos. Er zaten dan ook alleen maar Neos-leden in de zaal.

Hélène Vissers

"Prachtige decors, prachtig orkest: dat was het Zomerorkest van Alden Biesen, onder leiding van Frederico Santi", klinkt het bij de Neos-leden uit Lommel. "Na een welkomswoordje van de nationale Neos-voorzitter Martin De Loose speelde Koen Crucke voor gids in de villa met in zijn kielzog zeven solisten van de bovenste plank die de mooiste operettestukken brachten van Frans Lehar, maar ook van Strauss, Puccini, Offenbach, Dvorak… De zon bleef van de partij, al was het anders aangekondigd."

De busreis heen en terug verliep min of meer vlekkeloos. In Beringen, waar ook een aantal Neos-leden opgehaald moesten worden, was een grote wielerwedstrijd aan de gang. Daardoor geraakte onze bus niet op de rendez-vous plaats. Dan maar de politie inschakelen, meende de voorzitter. En jawel hoor: een heuse motor-escorte bracht ons naar de afgesproken bus terminal. De meegereisde Neosieten hebben genoten van de muziek en we hebben achteraf nog een staartje gebreid in 'Art of Style' met een drankje en een etentje op die prachtige locatie aan het Barrierspark in Lommel. Een supermooie dag, zoals we van Neos Lommel gewoon zijn."

Aangeboden door onze partners

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio