© Lieve Declerck

Vrouwenpopkoor Singasong viert 25-jarig jubileum

Oudsbergen -

Het vrouwenpopkoor Singasong uit Gruitrode vierde afgelopen weekend haar 25-jarig bestaan, dus was het hoog tijd om de koorleden eens goed in the picture te zetten. Met een wervelende show vol variatie in zang, choreo, een filmpje en humor kon zelfs de tropische warmte in de zaal de dames niet weerhouden om zicht te smijten, te stralen en te genieten.

Lieve Declerck

Voor de eerste keer zingen zonder dirigent, ook dat was een uitdaging. Maar het publiek en de fiere dirigente zagen dat het goed was. “Dat vervelend virusbeestje sloeg ook bij ons toe, waardoor we later moesten starten met repeteren en de lat hoog lag, maar het heeft geloond”, klinkt het bij de dames. “Het slotlied Don’t stop me now’ van Queen was een verwijzing naar de toekomst: Singasong is niet te stuiten, we gaan op dit elan verder en hopen nog vele mooie shows te kunnen presenteren aan ons trouw publiek.”

“Muziek verbindt mensen en dat kon je voelen”, klinkt het. “Tijdens het gezellig samenzijn achteraf brachten we op vraag van het publiek nog Gruitrode mijn dorp. Dat was de kers op de taart. Nieuwe koorleden zijn trouwens nog altijd welkom. Kennis van notenleer is geen voorwaarde, gewoon genieten van samen zingen is de boodschap. We hopen jullie allen terug te zien tijdens ons Kerstconcert van 18 december. Iedereen alvast van harte welkom!”

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio