Aangeboden door Jobat

 © Greenyard Prepared

Collega’s bij Greenyard hebben blik op de toekomst

Greenyard Prepared, de gekende producent van groenteconserven, sauzen en verse maaltijden uit Bree, is een programma aan het uitrollen om technisch talent aan te trekken. “We introduceren een traject waarin iedereen met technische feeling bij ons zijn gading vindt en kan doorgroeien tot het niveau van zijn ambities”, zegt HR Director Jan Dirkx.

Greenyard Prepared is om diverse redenen op zoek naar nieuwe collega’s, vooral naar talent met een technische bagage. “We groeien sterk, waardoor de productie wordt opgedreven”, weet Jan Dirkx. “Bovendien investeren we voortdurend in automatisering en nieuwe machines, die moderne technische vaardigheden vereisen. En tot slot moeten er door pensionering heel wat trouwe medewerkers vervangen worden. Vandaar dat we op diverse fronten actief zijn om mensen met een hart voor techniek alle kansen te bieden binnen onze onderneming.” 

Jobdesign

“We verwachten zeker niet dat nieuwkomers meteen alles kunnen”, aldus de HR Director. “Zij worden -net zoals de ervaren collega’s die er al zijn- meegenomen in een proces waarin iedereen kan doen waar hij goed in is, en wat hij graag doet. Wat weleens ‘jobdesign’ wordt genoemd, houdt bij Greenyard Prepared in dat we ieders capaciteiten proberen ten volle te benutten. Dit doen we onder meer met door onze Technical Talent Academy verder te ontwikkelen, waar we mensen met interesse voor techniek klaarstomen voor de job waar ze van dromen. Dat gebeurt ook voor collega’s die al in dienst zijn, en de ambitie hebben om door te stromen in een technische functie. Onze Technical Talent Coordinator, Harry Stals, draagt zijn steen bij door mee te coachen in hun specialisatie. En ook verder in de carrière zorgen we met on the job training en andere vormen van levenslang leren dat het hier nooit saai wordt en iedereen zijn ambities kan -maar zeker niet moet- waarmaken.”

Greenyard Prepared is één van de voorlopers om jongeren met interesse voor techniek kansen te bieden. “We hebben een uitstekende samenwerking met alle opleidingsinstanties, en scheppen mogelijkheden als meeloopstages, bachelor- en masterproeven, onderzoek, enzovoort. Het is alvast onze ambitie om hét referentie-stagebedrijf te worden,” stelt Jan Dirkx.

Troeven zijn rode draad

Of er nog andere troeven zijn voor wie werkt bij Greenyard Prepared? “Waarom collega’s hier blijven, is de grote werkzekerheid, de familiale sfeer en het groeiproces dat steeds nieuwe uitdagingen biedt”, weet de HR Director. “Dat geldt uiteraard niet alleen voor de technische profielen. De grote mate van zelfstandigheid, de aangeboden leerkansen, het uitstekende verloningspakket en de vlotte mobiliteit zijn eveneens goede argumenten. Het is de mix van dat alles dat Greenyard Prepared tot een uitstekende, alom gewaardeerde werkgever maakt. Waar wacht je nog op om te solliciteren?