Het Klaprozenfestival lokte vorige zondag Klaprozenfestival lokt 1.300 enthousiaste bezoekers naar Opheers en Batsheers. 

Het Klaprozenfestival lokte vorige zondag Klaprozenfestival lokt 1.300 enthousiaste bezoekers naar Opheers en Batsheers. © frmi


 

 © frmi


 

 © frmi


 

 © frmi

thumbnail: Het Klaprozenfestival lokte vorige zondag Klaprozenfestival lokt 1.300 enthousiaste bezoekers naar Opheers en Batsheers. 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 
thumbnail: 
 

Klaprozenfestival lokt 1.300 bezoekers naar Opheers en Batsheers

Heers -

Na een coronastop van twee jaar vierde de gemeente zondag vierde opnieuw het begin van de zomer tijdens het Klaprozen- en akkerbloemenfestival in Opheers en Batsheers.

“Dit is een echt familiefeest voor jong en oud”, zegt Michele Houbraken, diensthoofd Vrije tijd. Vier charmante vierkantshoeves openden hun poorten voor het grote publiek. “We kunnen terugblikken op een zeer succesvolle editie van het Klaprozenfestival. Afgerond mochten we maar liefst 1.300 bezoekers ontvangen. We kregen heel wat felicitaties: de mensen waren vooral enthousiast over het uitgebreide en zeer gevarieerde aanbod op de verschillende locaties en de toffe sfeer. Ook de wandellussen werden gesmaakt, verschillende getrainde wandelaars hadden speciaal voor dit festival Opheers en Batsheers uitgekozen. We zagen bovendien veel gezinnen met jonge kinderen. We hadden dan ook kindvriendelijke activiteiten voorzien: zo konden zich uitleven op een hooiberg, volkspelen uitproberen of op een vliegend tapijt getrokken worden door een echt boerenpaard.” (frmi)

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio