Harry en Meghan beloven zich aan script te houden tijdens jubileumfeestje Queen

Prins Harry en Meghan zullen zich tijdens de viering van het 70-jarig regeringsjubileum van Queen Elizabeth op de achtergrond houden. De hertog en hertogin van Sussex zijn van plan om zich aan het script te houden en zullen niet onverwacht ergens opduiken, zo schrijft The Telegraph.

Bron: De Telegraaf

Volgens de Britse krant is er bij de organisatie van het feestweekend enige frustratie omdat er onduidelijkheid zou bestaan over waar en wanneer de Sussexes verschijnen. Er zou de vrees heersen dat de aanwezigheid van Harry en Meghan het weekend van de koningin zal overschaduwen.

“Geen drama”

De jongste zoon van prins Charles heeft nochtans gezegd dat hij en Meghan zich aan het script zullen houden. Ze zullen bijgevolg alleen bij de officiële gelegenheden aanwezig zijn. Volgens The Telegraph wou de koningin het zo, omdat ze “geen drama op haar feest wil”.

Harry en Meghan zullen wellicht pas op vrijdag bij de dankdienst in de St. Paul’s Cathedral verschijnen, en niet op het balkon na Trooping the Colour op donderdag.

Het overgrote deel van hun tijd willen Harry en Meghan achter de schermen doorbrengen met hun familie. De twee nemen hun twee kinderen Archie en Lilibet mee. Voor Lilibet, die volgende week zaterdag haar eerste verjaardag viert, wordt het bovendien de eerste keer dat ze naar Groot-Brittannië reist. De Queen zal haar achterkleindochter dan voor het eerst kunnen ontmoeten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer