©  ISOPIX

Real-middenvelder Toni Kroos heeft het gehad tijdens interview en wandelt weg: “Wat voor onnozele vragen”

Na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool stond Real Madrid-middenvelder Toni Kroos het Duitse ZDF te woord. Al duurde het interview niet erg lang, omdat Kroos zich ergerde aan de vragen van de reporter: “Je hebt negentig minuten tijd gehad om verstandige vragen te bedenken en nu stel je me deze onnozele vragen.”

Jens Heylen

Toni Kroos won zaterdagavond zijn vijfde Champions League en was erg blij dat voor het eerst al zijn kinderen ter plekke aanwezig waren. “Niet te beschrijven hoe bijzonder en mooi dat is”, aldus Kroos. Tot zover het goede gedeelte aan het interview. De verslaggever van het Duitse ZDF vond de overwinning van Real Madrid namelijk niet meteen vanzelfsprekend en sprak er Kroos dan ook over aan. “Gezien het wedstrijdverloop was deze zege helemaal niet zo vanzelfsprekend?” Waarop Kroos antwoordde: “Wat is vanzelfsprekend? De Champions League winnen is ook niet vanzelfsprekend. We hebben gestreden en we wisten dat Liverpool een geweldig team is. Maar wat betekent dan ‘niet vanzelfsprekend’? We hebben gewonnen, punt.”

Maar dan moest het nog komen. Op de vraag “Was het verrassend voor jou dat Real het niet onder de markt had tegen Liverpool?” hield de 32-jarige Duitse middenvelder het niet langer uit. “Je hebt negentig minuten tijd gehad om verstandige vragen te bedenken en nu stel je me deze onnozele vragen”, was Kroos duidelijk. “Wat is dat zelfs voor een vraag? Het is toch logisch dat je het tegen Liverpool moeilijk kan krijgen. We spelen de finale, geen gewone groepsmatch”, waarna Kroos gefrustreerd weg stapte.

Toen hij even later opnieuw voorbij de reporter in kwestie liep, zei hij nog: “Slecht, echt slecht. Al die negatieve vragen, daaraan weet je dat je uit Duitsland komt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners