Fabiana en Bernie Ecclestone 

Fabiana en Bernie Ecclestone © Instagram - Fabiana Ecclestone

Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone gearresteerd nadat op luchthaven pistool wordt ontdekt

Bernie Ecclestone, de voormalige baas van de Formule 1, is woensdag op de Braziliaanse luchthaven van Viracorps in Campinas gearresteerd nadat in zijn bagage een wapen werd ontdekt.

Tijdens een x-ray screening werd in de bagage van Bernie Ecclestone een LW Seecamp .32 pistool ontdekt. Het pistool werd ontdekt toen de 91-jarige Ecclestone aan boord wou gaan van een privéjet richting Zwitserland. Bernie Ecclestone kon niet de nodige documenten voorleggen en werd gearresteerd.

Ecclestone liet tegenover de autoriteiten weten dat hij inderdaad de eigenaar van het pistool was maar dat hij niet wist dat het in zijn bagage zat. De voormalige F1-baas werd vervolgens op borgtocht vrijgelaten en vloog zoals gepland naar Zwitserland.

De 91-jarige Bernie Ecclestone trouwde in 2012 met de 46 jaar jongere Fabiana Flosi, samen bezitten ze een boerderij in Brazilië en reizen ze regelmatig tussen Europa en Brazilië.

Meer F1-nieuws:- “Toekomst GP van België blijft onzeker ondanks renovatie Spa-Francorchamps”- Red Bull onthult oorzaak van DRS-probleem Max Verstappen: “Er is een grens overschreden”- “Zeven F1-teams dreigen laatste races van het seizoen te missen door budgetplafond”- Lewis Hamilton: “Ik ben niet de leider binnen het Mercedes F1 team”- F1 wijst organisatoren GP van Spanje met de vinger: “Dit is onaanvaardbaar”  (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners