Zwaar ongeval in Riemst: vrouw zit vast in wrak

Riemst

Op de Maastrichtersteenweg is dinsdag rond 16 uur een zwaar ongeval gebeurd. Een auto kwam er tegen een boom terecht. Een vrouw zat in het wrak gekneld. De brandweer van Tongeren en Maastricht haalden het slachtoffer uit het wrak.

Om een onbekende reden raakte een Ford Edge bestuurd door een dame uit Mechelen (Nl. limburg) op de Maastrichtersteenweg (N79) in Riemst van de weg en knalde frontaal op een boom.

De brandweer van Maastricht was als eerste ter plaatse, even later gevolgd door de Brandweer Zuid-West Limburg. Ook de politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst kwam ter plaatse en sloot meteen de Maastrichtersteenweg gedeeltelijk af voor alle verkeer. Ze stelde ook een omleiding in via de aangrenzende buurtwegen. Dat zorgde voor heel wat hinder en vertraging op het spitsuur in het centrum van Riemst en in Vroenhoven.

Omdat het slachtoffer gekneld zat in haar voertuig, moest ze door de hulpdiensten bevrijd worden. Ze was bij bewustzijn en kreeg de eerste medische verzorging ter plaatse waarna ze naar het ziekenhuis van Maastricht werd afgevoerd. eva

 

 ©  ToPa

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio