©  Liverpool FC

Divock Origi is nog maar uitgewuifd, of Liverpool al 19-jarige Fabio Carvalho binnen als vervanger

Liverpool heeft via zijn website de komst van de 19-jarige Portugees Fabio Carvalho aangekondigd. De jonge aanvaller zal vanaf 1 juli aansluiten bij The Reds, wanneer zijn contract bij Fulham afloopt. Hoe lang hij zich aan de club uit Merseyside verbindt, is nog onbekend.

Bron: BELGA

Carvalho maakte afgelopen seizoen het mooie weer bij Fulham in de Engelse tweede klasse. Samen met voormalig Anderlecht-spits Aleksandar Mitrovic, die dit seizoen 43 goals maakte in 44 wedstrijden, stuwde hij de Londense club een jaar na de degradatie alweer naar de Premier League. Carvalho kan dit seizoen met tien doelpunten en acht assists zelf ook aardige cijfers voorleggen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Carvalho stond al langer op de radar van Liverpool-coach Jürgen Klopp. De Duitser probeerde de jonge Portugees reeds te strikken in de transferperiode in januari, maar de deal sprong af omdat het papierwerk niet op tijd was afgerond.

Volgend seizoen krijgt de Portugees met stevige concurrentie te maken in de aanval bij Liverpool, waar met Mohamed Salah,  Sadio Mané, Luis Diaz en Diogo Jota reeds enkele klinkende namen rondlopen. Met Divock Origi hoeft hij echter geen rekening te houden. De Belgische aanvaller neemt op het einde van het seizoen afscheid van de club. (belga)

Aangeboden door onze partners