©  Action Images via Reuters

Big Rom kan weer lachen: Romelu Lukaku heeft basisplaats beet en lukt derde treffer in twee wedstrijden

Leeds United FC ontving woensdagavond Chelsea, waar Romelu Lukaku in de basis begon. Leeds moest winnen als het zich wilde verzekeren van behoud in de hoogste klasse van het Engelse voetbal. Chelsea won de partij met 0-3, met dank aan een goal van Big Rom.

Yanko Beeckman

The Blues kwam al na vier minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Mount. Leeds moest na 24 minuten met 10 verder nadat James Kovacic op een verschrikkelijke manier neerhaalde. De Kroaat moest door het neerhalen op het halfuur vervangen worden door Loftus-Cheeck. Pulisic verdubbelde in de tweede helft de score voor de Londense topclub (55.).

Ook Lukaku pikte zijn goaltje mee. Na een mooie soloactie trapte de Rode Duivel de bal in het dak van het doel (83.). Big Rom scoorde afgelopen weekend ook al twee keer tegen Wolverhampton (2-2). Chelsea staat na 36 wedstrijden op de 3e plaats met 70 punten. Leeds bezet plaats 18, een degradatieplaats, met 34 punten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners