©  Jordan Strauss/Invision/AP

Alec Baldwin krijgt er op zijn 63ste een dochtertje bij

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin wordt voor de achtste keer vader op zijn 63ste. De nieuwste aanwinst zal een meisje zijn. Dat maakt zijn echtgenote bekend via Instagram.

“Ik kan niet wachten je te ontmoeten, mijn dochter.” Met die woorden kondigt Hilaria Baldwin (38), echtgenote van acteur Alec Baldwin (63), het geslacht van haar zevende kindje aan. Dat deed ze in een video waarin ze samen met haar kinderen enkele vooroordelen uit de weg wil gaan en aan de nieuwe aanwinst van de familie wil aanmoedigen om zelf de tijd te nemen om te ontdekken wie ze is.

Het koppel heeft samen al zes kinderen: Carmen Gabriela (8), Rafael Thomas (6), Leonardo Ángel Charles (5), Romeo Alejandro David (3), Eduardo “Edu” Pao Lucas (1,5) en María Lucía Victoria (1). Het koppel verwelkomde hun laatste dochter via een surrogaat.

Baldwin heeft ook nog een dochter, Ireland Baldwin (26), met zijn ex-vrouw Kim Basinger.

De acteur kwam de laatste maanden vooral in het nieuws door het dodelijke schietincident op de set van de film Rust. Daarbij kwam de cameravrouw Halnya Hutchins om het leven. De schietpartij wordt momenteel nog onderzocht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Alec Baldwin

Aangeboden door onze partners