Massa’s BV’s, peperdure steaks en gepersonaliseerde champagne: zo extravagant is driedaags huwelijk van eigenaar Carré en The Villa

Het chicste en meest luxueuze huwelijk van het jaar. Dat moet dat van Vincent Van Trier (39), ex-doelman van Antwerp en eigenaar van The Villa, en modeontwerpster Cilem Tunc (29) zijn. De trouw zelf vond in februari plaats, nu zit ook dag twee van het extravagante feest erop. Donderdag kunnen de gasten bekomen met een ‘katerontbijt’.

gjs, sgg

Wat meteen opvalt wanneer je een blik werpt op Instagram: héél veel BV’s waren aanwezig op het huwelijksfeest, dat plaatsvond in de Handelsbeurs in Antwerpen. Dinsdag warmden Matteo Simoni, Anouk Matton, Dimitri Vegas, Jelle Van Damme, Aster Nzeyimana, Lize Feryn, Omar Souidi en co op met een cocktailparty, woensdag volgde het echte werk: een huwelijksfeest met alle denkbare toeters en bellen.

Peperdure steaks

Ook de menu werd verzorgd door enkele grote namen. Zo stond Peppe Giacomazza, onder meer gekend van zijn kookprogramma op Njam, met zijn team in de keuken en werd de huwelijkstaart van meer dan anderhalve meter verzorgd door patisseriechef Roger Van Damme. Maar de ogen waren vooral gericht op een buitenlandse gast die instond voor het hoofdmenu. De wereldberoemde Salt Bae, eigenaar van de Turkse keten van peperdure steakrestaurants Nusr-Et, kwam er op zijn manier het vlees bereiden. In 2017 ging Salt Bae viraal met zijn techniek om zout op eten te strooien, waardoor iedereen, inclusief onze BV’s, nu maar al te graag met hem op de foto gaan. Een uitgebreid etentje in een van zijn restaurants kost je al gemakkelijk enkele duizenden euro’s, maar om hem te laten overvliegen naar België en te koken voor een trouwfeest zal je er waarschijnlijk nog enkele nullen moeten bijtellen.

(Lees verder onder de foto)

 

 ©  Instagram

Kosten noch moeite werd bespaard voor het trouwfeest van Van Trier en Tunc. De Handelsbeurs was tot in de puntjes versierd. In het midden van de zaal lag een witte loper waarop het bruidspaar de zaal binnenkwam, overal waren witte bloemen te zien en ook aan de details werd gedacht. Zo waren de champagneflessen bijvoorbeeld gepersonaliseerd voor de gelegenheid.

Tijdens de ceremonie werd er live muziek gespeeld, zong het bekende Scala-koor en stonden er ook dansers op de witte loper.

(Lees verder onder de foto)

 

 ©  Instagram

‘Katerontbijt’

Achteraf werd het ook nog een stevig feestje, zo blijkt uit de vele video’s. Zo bracht Gene Thomas zijn hit Voor haar en vergezelde zangeres Olivia Trappeniers hem ook op het podium. Ook Lize en Aster, de robots uit The masked singer, brachten hun versie van City of stars nog eens. En de Antwerpse groep Cookies and Cream brachten ook enkele nummers.

Een andere opvallende muzikale gast was de Nederlandse zanger Lil Kleine. Hij werd in februari opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Na drie nachten in de cel kwam hij aanvankelijk vrij, maar nadat het Openbaar Ministerie daartegen in hoger beroep ging, oordeelde de rechter dat hij toch weer terug de gevangenis in moest. Half maart kwam hij na veertien dagen weer vrij. Opmerkelijk is dat ook Vaes present tekende op het huwelijk. Zij was aanwezig op dag één, Lil Kleine op dag twee van het feest.

(Lees verder onder de foto)

Jaimie Vaes (rechts op foto 1), ex-vriend van Lil Kleine, was op de eerste dag van het feest aanwezig. De zanger (rechts op foto 2) was zelf op dag twee van het feest aanwezig.  

Jaimie Vaes (rechts op foto 1), ex-vriend van Lil Kleine, was op de eerste dag van het feest aanwezig. De zanger (rechts op foto 2) was zelf op dag twee van het feest aanwezig.  ©  Instagram

Na twee avonden feest volgt donderdag nog een ingetogen einde: een ‘katerontbijt’, waarmee alle gasten kunnen bekomen in het luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp, dat eigenlijk de deuren nog niet officieel geopend heeft.

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

 

 ©  Instagram

Aangeboden door onze partners