© Twitter 

Zware klap voor Siebe Schrijvers: Perenaar onder het mes … en liefst acht maanden buiten strijd

Siebe Schrijvers is vrijdag geopereerd aan de achillespees. Dat bevestigt zijn club Oud-Heverlee Leuven. De aanvallende middenvelder liep de blessure deze week op tijdens een training. De Perenaar is minstens acht maanden buiten strijd.

Jana Brusten

Volgens OHL was de ingreep een succes. Het is afwachten hoelang hij buiten strijd zal zijn. “De hele OH Leuven-familie wenst Siebe veel moed en sterkte bij zijn revalidatie”, klinkt het.

Via Instagram laat de Perenaar weten dat “de comeback nu begint” en bedankt hij iedereen voor de steunberichten. “Ik zie jullie zo snel mogelijk terug op het veld”, schrijft hij bij een foto waarop hij poseert in een ziekenhuisbed. Al zal dat toch minstens acht maanden duren, laat OH Leuven weten.

De 25-jarige Schrijvers speelde dit seizoen 35 wedstrijden voor OHL. Hij maakte daarin vijf doelpunten en deelde drie assists uit. De Leuvenaars beëindigden de reguliere competitie op de elfde plaats en grepen zo naast de play-offs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners