De crash van Florian Sénéchal tijdens Parijs-Roubaix die u nog niet zag: “Met hoofd op de grond nadat ik toeschouwer moest ontwijken”

Quick-Step Alpha Vinyl kon ook niet scoren in Parijs-Roubaix. Pech brak de troepen van Patrick Lefevere zuur op, denk maar aan de door een toeschouwer veroorzaakte val van Yves Lampaert. Maar ook Florian Sénéchal ging onderweg onderuit.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. De ongeziene beelden van de (pijlsnelle) fietswissel van Wout van Aert in het Bos van Wallers: achterwiel was dubbel geplooid

LEES OOK. Yves Lampaert ziet mogelijk podium in rook opgaan na botsing met fan, maar verontschuldigt zich: “Ik had hem misschien geen kalf mogen noemen”

De Franse medekopman van Quick-Step zat in het groepje met onder anderen Wout van Aert en Lampaert toen hij op de zware kasseistrook van Mons-en-Pévèle hard ten val kwam. Sénéchal reed in een strook met zand, vloog over de berm en kwam in een veld terecht.

“Ik ben gevallen toen ik een toeschouwer probeerde te ontwijken”, schreef de Fransman na de koers op zijn sociale media. Mijn hoofd raakte de grond en ik ben een beetje gebroken nu. Mijn wedstrijd was meteen voorbij.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer