©  AP

Feyenoord-fan stuurt opmerkelijke vraag richting Cyriel Dessers, die ludiek antwoordt: “Ik bel je baas wel!”

Feyenoord plaatste zich donderdag voor de halve finales van de Conference League. Daarin nemen de Rotterdammers het op tegen Marseille. Op 28 april staat de heenwedstrijd in Nederland op het programma, een week later speelt Feyenoord in Frankrijk.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. Man van de match Cyriel Dessers kan geluk niet op na Europese triomf: “Niemand had gedacht dat we hier zouden staan”

Cyriel Dessers werd in Praag luid toegezongen door de meegereisde fans van Feyenoord. Logische want onze landgenoot scoorde twee keer.

“Dat is leuk om te horen, maar zij hebben ons ook weer heel goed gesteund”, zei de spits. Op zijn beurt steunde de Belg na afloop ook een verzoek van een Feyenoord-supporter die via Twitter -grappig bedoeld - om zijn steun vroeg. “De vlucht voor Marseille is geboekt”, schrijft de Feyenoordfan. “Maar na Schruns, Pristina, Luzern, Borås, Berlijn, Praag, Marbella, Belgrado en weer Praag heb ik op werk nog wel wat uitleg nodig . Schrijf je mee met mijn verlofverzoek?”

Dessers blijkt de beroerdste niet en antwoordde: “Ik bel je baas wel, geen probleem!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer