Pastis met wat meer pit? Vervang het karafje water door dit verrassende ingrediënt
Voor wie zich niet schaamt om wat drank bij de drank te gieten: deze keer combineren we pastis niet met ijskoud water, maar gaan we voor een stévig anijsdrankje gebaseerd op bourbon. Je serveert het best met veel ijs. Mocht het toch te pittig uitvallen… leng het dan gewoon opnieuw zonder gêne aan met wat water. Knijp er de limoen in uit voor een extra frisse toets.
Burp
Billie Anisette
Voor 1 persoon
5 minuten
Nodig
Doen
Zomerspecial
Pastis Plantes Fraîches van Ricard is een heerlijke pastis met een frisse toets anijs, aangevuld met subtiele plantaardige tonen. Het is altijd leuk wanneer een klassiek merk gaat spelen en experimenteren met andere smaken, en in dit geval is het meer dan geslaagd. De originele is er altijd nog en deze is een mooie aanvulling van je thuisbar deze zomer.
Hoofdpunten
Opnieuw opschudding in Truiense politiek: schepen van Financiën Jo François (N-VA) stapt op
Eerste asperges uit volle grond zijn er: “Later dan vorig jaar door gebrek aan zon”
Ooggetuigen over hallucinante crash in Flémalle: “Mirakel dat hier geen kind gestorven is”
De weg uit het labyrint is gevonden: Minotaurus is nieuwe afvaller in ‘The masked singer’
Beste van Plus
Lees meer
Het perfecte aperitief voor 1 april: zo kan jij je gasten beetnemen met een cocktail in een glas ‘bier’
Médoc 2019: een goed wijnjaar, maar is het ook een goede investering?
In welke Limburgse binnenspeeltuin serveren ze het beste eten? “Dit is zelfs op brasserieniveau”
Daar zijn de bloesembars weer: dit zijn de mooiste terrassen tussen de Haspengouwse fruitbomen