©  BELGA

Kangoeroes Mechelen-Namur Capitale en Castors Braine-Liège Panthers zijn halve finales in Top Division Women

De halve finales van de play-offs in Top Division Women gaan tussen Kangoeroes Mechelen-Namur Capitale en Castors Braine versus Liège Panthers.

Patrick Ceulemans

De halve finales van de play-offs in Top Division Women (eerste klasse vrouwen) zijn gekend. Kangoeroes Mechelen, dat met een sweep (2-0) Waregem wipte, neemt het in de halve finale tegen Namur Capitale op. Namen schakelde ook met 2-0 Kortrijk Spurs uit. Ook Castors Braine deed het met 2-0 in de kwartfinale en versus Spirou Ladies Charleroi.

Voor Castors Braine, met 19 op 20 het beste team na de reguliere fase, wacht nu een clash met Liège Panthers. De Luikse ploeg had wel een belle nodig en won de beslissende wedstrijd van de kwartfinale zondagavond met 81-62 van Phantoms Boom. De halve finales, ook een best of three, vatten donderdag aan. De ploegen die thuisvoordeel hebben, Castors Braine en Kangoeroes Mechelen, beginnen on the road en dus in Liège Panthers en Namur Capitale. Castors Braine en Kangoeroes Mechelen werken een derde en beslissende partij in eigen midden af.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer