Ciro Romeo ziet papa Dries Mertens scoren voor Napoli, dat echter slechte zaak doet in titelstrijd

Napoli heeft zondag op de 32e speeldag in de Serie A een slechte zaak gedaan in de titelstrijd. Fiorentina ging met de drie punten aan de haal in Zuid-Italië (2-3).

Michiel VerheirstraetenBron: BELGA

  Opvallende aanwezige in het Stadio Diego Armando Maradona in Napels: de kleine Ciro Romeo Mertens mocht mee met mama Kat Kerkhofs:

  Halfweg gaf het scorebord 0-1 aan na een doelpunt van Nicolas Gonzalez (29.). Dries Mertens kwam in de 56e minuut van de bank en beschaamde het vertrouwen van zijn coach Luciano Spalletti allerminst door twee minuten later gelijk te maken. Zijn 110e doelpunt in de Serie A!

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

  Toch leverde dat geen puntengewin op: Jonathan Ikone (66.) en Arthur Cabral (72.) maakten de partij monddood. Victor Osimhen (84.) gaf de Napolitaanse aanhang tevergeefs hernieuwde hoop in het slot.

  Napoli blijft hangen op de derde plaats in het klassement van de Italiaanse hoogste voetbalafdeling met 66 punten, na Milan (67 ptn.) en Inter (66 ptn.). De stadsrivalen hebben wel beiden een match minder op de teller staan voorlopig.

  Aangeboden door onze partners

  Hoofdpunten

  Aangeboden door onze partners

  Lees meer