©  Alpecin-Fenix

Nu ook officieel aangekondigd: jonge veldrijders Wyseure, Verstrynge en Vandebosch trekken naar Alpecin-Fenix

Alpecin-Fenix heeft donderdag de komst van veldrijders Joran Wyseure, Emiel Verstrynge en Toon Vandebosch aangekondigd. Ze zullen tijdens het wegseizoen rijden voor het Development Team van Alpecin-Fenix. Het nieuws hing al een tijdje in de lucht.

Bron: BELGA

De transfers van Joran Wyseure (21), de wereldkampioen bij de beloften, en Emiel Verstrynge (20) deden afgelopen winter al veel stof opwaaien. De twee youngsters komen over van het Tormans CX-team, dat momenteel nog verbonden is aan WorldTour-team Intermarché-Wanty Gobert. Aan het einde van het jaar gaat Tormans echter samenwerken met Quick-Step Alpha Vinyl en het leek er dan ook lange tijd op dat Wyseure en Verstrynge mee de overstap zouden maken naar de Wolfpack. Zover komt het niet. Wyseure werd eind januari wereldkampioen bij de beloften, voor Verstrynge.

LEES OOK.Broers Wellens furieus op makelaar Van Kasteren na transfer van jonkies: “Families en huwelijken kapotmaken kan hij als de beste”

Toon Vandebosch (22) komt over van Pauwels Sauzen-Bingoal. Vandebosch reed vorig seizoen zijn eerste seizoen bij de elite en verraste daarin met enkele toptiennoteringen. Hij werd ook geselecteerd voor het WK in het Amerikaanse Fayetteville en eindigde daarin als elfde.

LEES OOK.Emiel Verstrynge zit erg verveeld met heisa rond transfer naar Alpecin-Fenix: “Het is mijn beslissing, in overleg met mijn manager Hans”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Lees meer