Tim Merlier, wat doe je nu? Sprinter rijdt in omgekeerde richting over finish Scheldeprijs, maar net dan komt Fabio Jakobsen eraan

Alpecin-Fenix had twee man mee in de kopgroep waaruit Alexander Kristoff uiteindelijk als winnaar van de Scheldeprijs zou komen. Tim Merlier en Jasper Philipsen werden uiteindelijk 8ste en 9de. Die eerste zorgde na de finish voor een opmerkelijk beeld.

Vincent Van Genechten

De gewezen Belgische kampioen wilde in het gure Vlaamse weer snel naar de teambus fietsen en koos ervoor om de laatste rechte lijn in tegenovergestelde richting te nemen. Merlier zag op dat moment een groepje met Fabio Jakobsen op zich afkomen en moest zich dus als een gek uit de voeten maken. Er zat niks anders op dan over de hekken te springen. Oef.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Jasper Philipsen wil Scheldeprijs opnieuw winnen, Tim Merlier in dienst: “Ik word betaald door de ploeg, dus moet orders opvolgen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer