©  ISOPIX

Negatieve test voor Carlo Ancelotti, Real Madrid-coach zit straks dan toch op de bank tegen Chelsea

Carlo Ancelotti zal vanavond dan toch op de bank zitten bij Real Madrid tijdens de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League tussen Chelsea en Real Madrid. De Italiaanse coach van Real leek het duel te moeten missen na een coronabesmetting, maar testte woensdagmorgen negatief en kon zo zijn spelersgroep achterna reizen.

Jens JacobsBron: BELGA

LEES OOK. De drie drijfveren van Thibaut Courtois, op bezoek bij ex-ploeg Chelsea: revanche als brandstof

Vorige week kwam het bericht dat Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti positief had getest op het coronavirus. De 62-jarige Italiaan moest zo verstek geven voor het competitieduel van zaterdag op het veld van Celta de Vigo (1-2-winst, red.). Toch zat er een Ancelotti op de bank. Zijn zoon Davide verving hem er als hoofdcoach.

Ook de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League tegen Chelsea leken te vroeg te komen voor de Italiaan. Ancelotti reisde dinsdag dan ook niet mee met de rest van de club naar Londen. Na een negatieve test woensdagmorgen stond het licht opnieuw op groen, waardoor Ancelotti vanavond alsnog op de bank zal zitten tegen Chelsea.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer