Vermiste Sasha (4) dood teruggevonden. © Instagram

Vermiste Sasha (4) dood teruggevonden: “Onze kleine engel is al in de hemel”

Het vermiste Oekraïense jongetje Sasha Zdanovych (4) is dood teruggevonden. Dat meldt zijn moeder Anna Yakhno. De jongen was vermist sinds begin maart, heel Europa was naar de jongen op zoek.

jvh

Sacha vluchtte begin maart met zijn grootmoeder per bootje uit oorlogsgebied ten noorden van Kiev. Zijn grootmoeder overleed toen dat bootje zonk, zijn moeder vertoefde sindsdien een maand zonder nieuws. Het was niet duidelijk of de jongen ook verdronken was, dan wel of hij meegenomen werd door andere vluchtelingen en intussen in een ander land vertoefde.

Hij prijkte sinds kort op de Europese lijst der vermiste kinderen, maar zijn moeder Anna Yakhno kondigde dinsdagavond op Instagram aan dat “het lichaam van kleine Sasha gevonden is”. “Ik dank iedereen die geloofde, die hielp bij het zoeken. Bedankt iedereen voor jullie gebeden en geloof, bedankt voor jullie steun. Onze kleine engel is al in de hemel! Vandaag heeft zijn ziel rust gevonden.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer