© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

© Miet Debay

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Lentefeest bij Samana Genoelselderen

Riemst -

Na twee jaar onderbreking hield Samana Genoelselderen op woensdag 30 maart haar lentefeest. De afgelopen jaren was corona de spelbreker en kon feesten niet. Maar nu we in code geel beland zijn en het weer mag, besloot het bestuur om het lentefeest opnieuw te organiseren.

Miet Debay

Na het welkomstwoord van de voorzitster stonden de taart en koffie klaar. Ditmaal voor de laatste keer van de plaatselijke bakker Marc Kuipers, want na 75 jaar doven de ovens van de bakkerij definitief. In de namiddag kwam Tine Liesens van WZC Eyckendael in Riemst langs. Zij kwam meer uitleg geven over het Zorgkruispunt en het centrum voor oriënterend kortverblijf. Tot slot konden de senioren nog gezellig bijpraten en werd de namiddag afgesloten met een broodjesmaaltijd. Wat was het een leuke namiddag, want het was alweer vijf maanden geleden sinds hun laatste bijeenkomst. Bij het naar huis gaan, kreeg iedereen nog een paasbloempje mee om het lentegevoel thuis alvast verder te zetten, samen met een zelfgeschreven gedicht.

De volgende bijeenkomst zal al exact binnen een maand plaatsvinden, want dan onderneemt het bestuur een derde poging om hun uitgesteld kerstfeest te laten doorgaan in de vorm van een uitgebreid voorjaarsfeest met lekker eten en amusement.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer