© Miet Debay

© Miet Debay

thumbnail:
thumbnail:

Kunstacademie Voeren-Riemst opent Expo ‘Kommiskijke’

Riemst -

De expo ‘Kommiskijke’ werd dinsdag 29 maart geopend in Zichen voor de leerlingen van Riemst en op zaterdag 2 april in Voeren voor de leerlingen van Voeren.

Miet Debay

Door corona konden de leerlingen van de Kunstacademie Voeren-Riemst uit het domein Beeldende en audiovisuele kunsten hun kunstwerken gedurende twee jaar niet tentoon stellen en moesten ze noodgedwongen achter gesloten deuren werken.

Daar kwam afgelopen week gelukkig verandering in. De leerlingen van Beeldatelier van de eerste, tweede en derde graad hebben ondertussen duidelijk niet stil gezeten en hebben heel wat mooie werkjes gecreëerd onder leiding van hun docenten Astrid Yskout en Caro Oostenbach. De kinderen waren dan ook maar al te fier om met hun mooie creaties naar buiten te komen.

Op beide locaties kunnen de kunstwerken nog steeds bewonderd worden tijdens de lesuren. Deze zijn terug te vinden op de website (www.academievoerenriemst.be). Zowel de ouders als de grootouders waren heel lovend over de werkjes van de kinderen en er zitten dan ook al echte Picasso’s tussen in Riemst-Voeren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer