©  rr

Gewestvoorzitter Vic Engelen geeft fakkel door aan Frank Liwerski

Door het bereiken van de leeftijdsgrens geeft Vic Engelen van TC Meulenberg na 20 jaar het voorzitterschap van het gewestcomité door aan Frank Liwerski van Tenkie Park. Ook Marc Hendrickx van TC Den Bruul zet er een na 20 jaar een punt achter. Beiden werden gehuldigd tijdens de gewestvergadering in Hasselt.

Er werden twee nieuwe leden gekozen om de vacante plaatsen in te vullen. De keuze viel op Daan Deckers (Lima Tennis&Padel) en Erik Morren (Geelse KGTP Den Bruul). Lars Nolmans (Tenniscentrum Alken) en Winny Ceunen (Tennis Paal) haalden het niet. Het nieuwe gewestbestuur bestaat nu uit Frank Liwerski, Patrick Engelen, Arthur Verhaegen, Lieve Moors, Werner Rijken (secretaris), Daan Deckers en Erik Morren.

 ©  rr

Tijdens de gewestvergadering werden ook de eerste organisaties toegekend. TC Hamont mag de finales van de jeugdinterclub organiseren op 25 en 26 juni. De Ethias Masters worden gespeeld op de terreinen van Excelsior Hasselt op 17 en 18 september. De gewestelijke masters enkel en dubbel worden dit seizoen gespeeld op de Boneput.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer