© Archiefbeelden

Adele onthult hoe ze zo veel kon afvallen: “Maar ik eet nog steeds McDonald’s”

Adele heeft in een interview met ‘Vogue’ laten weten wat het geheim is van haar gewichtsverlies. De Britse zangeres bekent wel dat ze nog weleens een Big Mac en frietjes eet bij McDonald’s. “Ik heb dat gewoon nodig, anders houd ik het niet vol.”

jvhBron: De Telegraaf

De 33-jarige zangeres zit naar eigen zeggen goed in haar vel, en is gezonder dan ooit dankzij veel sporten en gezonder eten en drinken. “Ik heb niet echt een specifiek dieet gevolgd, maar ben vooral meer gaan bewegen, en ben daardoor ook bewuster naar mijn eetpatroon gaan kijken. Ik heb ook niet aan periodiek vasten gedaan, en heb enkel elke dag een goed ontbijt genomen. Voorheen dronk ik tien koppen thee met twee klontjes suiker in elk kopje, dat doe ik nu dus niet meer.”

“Ik ben gewichten gaan heffen, en heb mezelf ook opgelegd om twee keer per dag een flinke cardiotraining te doen. Dat heb ik uiteindelijk drie jaar lang gedaan, waarbij ik tijdens de lunch een salade at van boerenkool, peterselie, selderij, appels en walnoten, met een dressing van olijfolie en citroensap. Daarnaast ben ik zelf gaan koken en vond ik het vooral leuk om recepten van Jamie Oliver te maken.”

De zangeres onthoudt zich niet geheel van alcohol, maar minderde haar gebruik wel enorm. “Als ik behoefte had aan wijn, dan wilde ik alleen maar Whispering Angel-rosé drinken. En laat ik ook eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan ook echt weleens een Big Mac heb gegeten. Het moet wel leuk blijven.”

bekijk ook

Adele draait rond paal en trekt jasje uit tijdens topless-wedstrijd in Londense club: “Wie had dat op zijn bingokaart?”

Adele verrast fans met telefoontje na uitstellen van optredens

Adele in tranen: zangeres zegt concertreeks in Las Vegas op laatste moment af

Meer over Adele

Aangeboden door onze partners