Stan Van Samang komt terug op sextingschandaal: “Zo blij dat mijn vrouw me niet heeft laten vallen”

Zanger en acteur Stan Van Samang (42) komt deze week in ‘Dag Allemaal’ nog eens terug op het sextinschandaal waarbij hij anderhalf jaar geleden betrokken was. “Ik heb fouten gemaakt, ja”, zegt hij onder meer. “Gelukkig werd ik met veel liefde omringd en vond ik de kracht om door te zetten.”

Bron: Dag Allemaal

“2020 was niet mijn meest rozegetinte levensjaar. Het kondigde zich nochtans heel mooi aan met de geboorte van mijn dochter, maar...”, zo getuigt de zanger/acteur. “De tweede helft van het jaar werd compleet overschaduwd door het sextingschandaal. Had ik toen geen doorzettingsvermogen getoond én geen steun gekregen van mijn vrouw, familie en vrienden, dan zou het nog moeilijker geweest zijn.”

Van Samang geeft toe dat hij “fouten gemaakt heeft”. “Maar gelukkig werd ik met veel liefde omringd en vond ik de kracht om door te zetten en mijn hoofd niet te lang te laten hangen. Ik ben zo dankbaar dat mijn vrouw, mijn naasten én mijn fans mij niet hebben laten vallen en mij mijn fouten hebben vergeven.”

LEES OOK. Slachtoffers ‘Eveline’ verzamelen zich bij advocate en professor cybercriminaliteit: “Wat hij deed is even erg als vanop straat foto’s nemen hoe iemand doucht”

LEES OOK. Stan Van Samang helemaal terug met nieuw album ‘Feel the power’: “Een plaat uitbrengen, dat is ook een beetje je broek laten zakken”

Meer over Stan Van Samang

Aangeboden door onze partners