Hanne Desmet over relatie met Amerikaanse schaatser Joey Mantia: “Super dat we eindelijk samen kunnen zijn”

Hanne Desmet heeft naast haar drie olympische finales en bronzen medaille nog een extra reden om te lachen. In het olympisch dorp kan ze eindelijk tijd doorbrengen met haar lief: Joey Mantia. De Amerikaanse drievoudige wereldkampioen op de massastart snelschaatsen deelde afgelopen week enkele romantische foto’s op Instagram.

Maarten Delvaux in Peking

LEES OOK. Hanne Desmet grijpt nipt naast historische dubbelslag, maar is wel dé Belgische revelatie: “Ik wil de allerbeste ter wereld worden”

“Ik wist wel dat je er iets over zou vragen”, lachte Desmet. “We hebben al een tijdje een relatie, maar nu is ze publiekelijk bekendgemaakt. “We hebben elkaar héél lang niet kunnen zien door de reisbeperkingen door corona. We waren ons ook alle twee aan het voorbereiden op de Spelen, dan kan je niet zomaar even over en weer reizen. Het werd dus noodgedwongen een tijdje een langeafstandsrelatie. Maar het is super leuk dat we hier nu samen kunnen zijn. En we veroverden beiden al een bronzen medaille, dat maakt het extra mooi.” Mantia pakte brons met Amerika in de achtervolging, zaterdag is hij de grote concurrent van Bart Swings op de massastart.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer