©  REUTERS

Novak Djokovic belooft na visumheisa in Australië binnenkort “zijn versie” van het verhaal te geven

Novak Djokovic (34) zal binnenkort uitgebreid terugkomen op de hele visumheisa die hem de deelname aan de Australian Open kostte. De tennisvedette beloofde donderdag, tijdens een ontmoeting met de Servische president Aleksandar Vucic, dat hij binnen een week tot tien dagen zijn versie van de feiten zal geven.

Bron: BELGA

“Ik vraag jullie om geduld te hebben. In de volgende zeven tot tien dagen richt ik mij tot de media met meer uitleg en zal ik, zeg maar, mijn versie van het verhaal geven over alles wat er gebeurd is in Australië.”

Djokovic bedankte verder het Servische staatshoofd en zijn supporters voor de steun tijdens de juridische procedure die hij voerde om in Australië te kunnen blijven. Na een saga die tien dagen duurde, kreeg de niet-gevaccineerde Djokovic uiteindelijk nul op het rekest en moest hij het land verlaten. Daardoor kon de nummer 1 van de wereld zijn titel ‘down under’ niet verdedigen. De overwinning in Melbourne was voor Rafael Nadal, die zo zijn 21e grandslam won, een record en één meer dan Djokovic en Roger Federer.

 ©  ISOPIX

Meer over Novak Djokovic

Aangeboden door onze partners