©  BELGAIMAGE

Daan Heymans (Venezia) op weg naar Charleroi

Daan Heymans (22) staat dicht bij Charleroi. De onderhandelingen over een huur met aankoopoptie zijn zo goed als rond. Woensdagavond legt Heymans al zijn medische tests af.

Charleroi is nog erg actief op de transfermarkt. En in zijn zoektocht naar een extra middenvelder is het uitgekomen bij Daan Heymans (22). De Belg trok vorige zomer transfervrij van Waasland-Beveren naar de kersverse Italiaanse eersteklasser Venezia, maar sinds eind oktober kwam hij enkel nog aan de bak in de Italiaanse beker.

Omdat Venezia zich deze wintermercato ook nog aan het versterken is, zag de toekomst er plots weinig rooskleurig uit voor Heymans en dus stond hij open voor een oplossing. Charleroi, waar trainer Edward Still in hem gelooft, sprong in de dans en startte gesprekken op. De onderhandelingen over een huur met aankoopoptie zijn nu zo goed als rond. Woensdagavond legt Heymans al zijn medische tests af bij De Carolo’s.

Bij Venezia klokt Heymans af op tien duels en één doelpunt (in de beker tegen Ternana). Bij Waasland-Beveren was hij destijds goed voor negen goals in 41 duels. (bvv, dvd)

Aangeboden door onze partners