© Instagram

Taylor Swift krijgt excuses van Blur-zanger Damon Albarn: “Het laatste dat ik zou willen is jouw schrijverschap in twijfel trekken”

“Je hoeft mijn liedjes niet mooi te vinden, maar het is echt belachelijk om mijn schrijverschap in slecht daglicht te stellen”, schreef Taylor Swift maandag op Twitter als reactie op de opmerkingen van Albarn.

In een interview in The Los Angeles Times beweerde de 53-jarige zanger van de Britse band Blur dat de All too well-zangeres haar eigen muziek niet zou schrijven. “Een song meeschijven telt niet”, beweerde hij. “Ik weet wat meeschrijven is. Dat is heel anders dan schrijven. Ik verwijt niemand iets, ik zeg alleen dat er een groot verschil is tussen een liedjesschrijver en een liedjesschrijver die meeschrijft. Dat betekent niet dat het resultaat niet echt geweldig kan zijn.”

De 32-jarige zangeres reageerde op Twitter als volgt: “Ik was zo‘n grote fan van je tot ik dit zag. Ik schrijf al mijn eigen liedjes. Jouw opmerking is volledig onjuist en vreselijk schadelijk.”

“Je hoeft mijn liedjes niet leuk te vinden, maar het is echt belachelijk om mijn schrijverschap in slecht daglicht te stellen. Ps: Ik heb deze tweet helemaal zelf geschreven, mocht je het je afvragen”, eindigt ze haar bericht aan Albarn.

Albarn excuseerde zich onder het bericht en deed de geschreven uitspraken in het interview af als clickbait. “Ik verontschuldig me volledig en in alle opzichten. Het laatste wat ik zou willen is jouw schrijverschap in twijfel trekken. Ik hoop dat je het begrijpt.” voegde hij eraan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Presidentiële reactie

Swift kreeg zelfs bijval met een presidentieel randje: Gabriel Boric, president van Chili en een grote fan van Taylor Swift plaatste een reactie onder het bericht. “Hier in Chili heb je een grote groep fans die weten dat je je eigen liedjes schrijft vanuit je hart. Neem mannen die moeten beledigen en liegen om aandacht te krijgen niet serieus. Knuffels uit het zuiden.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lai-Wah Chong

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer