Cauê Santos (l.) en Enrik Ostrc.  

Cauê Santos (l.) en Enrik Ostrc.  ©  RR

Cauê Santos en Enrik Ostrc officieel voorgesteld bij Lommel SK

Lommel SK meldde maandag officieel de verwachte komst van de Sloveen Enrik Ostrc (19) en de Braziliaan Cauê Santos (19).

Sven Claes

Ostrc - een verdedigende middenvelder, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan - wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Franse zusterclub Troyes. In de heenronde kwam hij op huurbasis uit voor het Sloveense NK Olimpija, waar hij in totaal 92 minuten in vijf competitiewedstrijden verzamelde. De Sloveen moet het vertrek van Arno Verschueren (Sparta Rotterdam) opvangen. Ostrc is de tweede wintertransfer na Cauê Santos (19). De Braziliaanse aanvaller tekende begin deze maand tot 2026 en zal het rugnummer 99 dragen.

Rosa traint apart

Jordan Attah Kadiri (21) is na zijn verhuur aan het Noorse Stromsgodset opnieuw in Lommel. De Nigeriaanse aanvaller gaat eind deze week aan de slag in Zweden. De enkelblessure van Diego Rosa lijkt mee te vallen. De Braziliaanse middenvelder trainde maandag apart met Koki Saito (been). Lommel SK speelt vrijdag om 20 uur met publiek tegen Lierse Kempenzonen.

Aangeboden door onze partners