©  De Kringwinkel

Kringwinkel Maasland is eerste waar je Bpost pakjes kan verzenden en afhalen

De Kringwinkel Maasland opent donderdag in Maasmechelen en Maaseik (in de provincie Limburg) de eerste van een nieuwe reeks afhaalpunten. Voortaan zullen klanten van Bpost dus ook in De Kringwinkel pakjes kunnen verzenden en afhalen. In 2022 zullen er in totaal 11 afhaalpunten en 9 pakjesautomaten openen in meerdere Vlaamse Kringwinkels.

mtmBron: BELGA

De Kringwinkel en Bpost bundelen hun krachten om e-commerce te koppelen met circulair ondernemen en hopen dan ook dat er nog heel wat pakjespunten- en automaten zullen bijkomen, klinkt het in een persbericht.

“Bpost wil de groenste postoperator van Europa worden en onze CO2-uitstoot met 30 procent reduceren. De Pakjespunten en Pakjesautomaten zorgen ervoor dat er minder bestelwagens moeten rondrijden.”, zegt Kris Stevens, Key Account Manager Indirect Channels bij Bpost. Hij wijst erop dat De Kringwinkels “een gedroomde partner” zijn om het netwerk verder uit te breiden door hun uitstekende ligging, toegankelijke parking, openingsuren en ruimte stockagemogelijkheden voor pakjes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer