Kelly, Laurine en Steffie. 

Kelly, Laurine en Steffie. ©  Anja Blevi

Wie van deze Limburgers draagt de mooiste outfit? Stem en maak kans op 200 euro shopbudget

Wie was volgens jou de best geklede Limburger in de maand december? Stem op je ultieme favoriet, en maak kans op 4 x 200 euro shoppingbudget van de stad Hasselt.

Je ziet ze elke week op hbvl.be/billie en in ons weekendmagazine Billie: de outfits van modebewuste Limburgers, op straat gespot door onze fotografe. Wie de ultieme fashionista is van de maand december, dat bepaal je zelf mee. Stemmen kan tot en met donderdag 23 december.

Neem onderaan dit artikel deel aan de poll.

Dit zijn de kandidaten:

Gezondheidscoach Kelly (39) uit Helchteren heeft een zwak voor mooie jassen. “Zelfs mijn vriendinnen briefen me als ze een speciale jas zien. Maar meestal hangt hij dan al lang tussen de 40 stuks in mijn kast.”

Kelly. 

Kelly. ©  Anja Blevi

Wij spotten Steffie (43) in Hasselt. De Genkse runt zélf een kledingwebshop, en die is al even kleurrijk als haar eigen stijl. Eén werkpuntje: “Ik heb echt te veel broeken.”

Steffie. 

Steffie. ©  Anja Blevi

Laurine Musardo (19) uit Maasmechelen post haar outfit elke dag op Instagram, en is verslaafd aan Vinted, de app waarmee je tweedehandskledij kan scoren: “Elke vrije seconde scroll ik”, zegt ze.

Laurine. 

Laurine. ©  Anja Blevi

 

Met dank aan de stad Hasselt.

Gezellig winkelen? In Hasselt uiteraard! Ontdek meer op www.shopinhasselt.be

Breng hieronder je stem uit, en laat je gegevens achter om kans te maken op een van de shoppingbonnen t.w.v. 200 euro. Ook de kandidaat die de meeste stemmen weet te verzamelen, wint een Hasselt-shoppingbon van 200 euro.

 ansm

Meer over Billie Streetstyle

Aangeboden door onze partners

Niet te missen