©  play4

Dancing with the Stars

Dit is de eerste afvaller van ‘Dancing with the Stars’: “De achterstand was te groot”

Play4 -

Pieter Timmers (33) mag zijn dansschoenen terug opbergen. Hij is de eerste afvaller van ‘Dancing with the Stars’. De Beringse zwemmer eindigde net zoals vorige week laatste nadat de jury punten had uitgedeeld en de stemmen van de kijkers konden het tij niet meer keren.

Nele Coune

 © Play4 

“We stonden laatste en het gat was te groot om te dichten”, zuchtte Pieter Timmers toen duidelijk werd dat hij als eerste het derde seizoen van Dancing with the Stars moest verlaten. De zwemmer had na vorige week al een achterstand en kreeg ook deze week de laagste score van de jury voor zijn moderne dans. “Maar ondanks de pijntjes was het heel tof”, vertelde hij nadat hij deze week even op de spoedafdeling gepasseerd was voor enkele gekneusde ribben. “De kijkers moeten het ook maar eens proberen, dan weten ze hoe moeilijk het is.”

Nina Derwael stootte daarentegen als eerste door naar de volgende aflevering. De Truiense turnster eindigde opnieuw bovenaan het puntenklassement, maar zag de hoogste score van de avond toch naar Nora Gharib gaan. De actrice maakte indruk met haar Weense wals. Volgens jurylid Wim Vanlessen toonde Gharib de magie van dans, doordat ze het verdriet van een relatiebreuk in dans vertelde. Ze kreeg vier keer een acht van de juryleden - evenveel als Nina vorige week. Nina kreeg twee puntjes minder voor haar jive.

Meer over Dancing with the Stars

Aangeboden door onze partners