©  Chanel

Adventskalender Chanel kost 730 euro (maar bevat vooral prullaria)

Op TikTok circuleren filmpjes van de ‘unboxing’ van de Chanel-adventskalendar en dat zorgt voor heel wat ophef. De kalender kost maar liefst 825 dollar (730 euro) maar blijkt bij nader inzien enkel prullaria te bevatten.

nba

Wie dit jaar geen 730 euro veil had voor de adventskalender van Chanel, kan meegenieten met TikTokster Elise Harmon. Zij kocht de kalender en maakte unboxing-video’s voor sociale media. En dat loopt anders dan gedacht. Harmon is initieel opgetogen met de mooie doos – gevormd naar de iconische parfumfles van °5 – maar haar gemoed slaat snel om.

De doos bevat zo’n 27 vakjes maar pas op 5 december mocht het eerste deurtje open. Eens aangekomen op 9 december voelde Harmon zich al wat bekocht. Achter het deurtje zat een vel stickers van Chanel.

@eliseharmon

Reply to @cumrag57 smiling but we’re close to tears

♬ Skating (From "A Charlie Brown Christmas") - Rémi Ramaget

De doos bleek ook plastic juwelen te bevatten, plaktattoos en een klein stoffen zakje. “Ahja, daar kan je dan je stickers in bewaren”, lachte Harmon – een beetje groen. Enkele internetdetectives konden al snel ontdekken dat heel wat van de items in het verleden weggegeven werden bij een aankoop. Toegegeven, de doos bevatte ook een lippenstift, een dure handcrème en een nagellak.

Harmon was mogelijk niet al te gelukkig met de doos, maar kijkers smulden wel van haar videos. Die werden al meer dan 41 miljoen keer bekeken. Chanel moest noodgedwongen hun TikTok-account offline halen vanwege de ophef.

Het was overigens de eerste keer dat Chanel een adventskalender op de markt bracht. Afwachten of ze dat volgend jaar opnieuw wagen.

@eliseharmon

I’ll lay everything out and show you all of the contents and you can tell me if you think it’s worth it ##chaneladventcalendar

♬ Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Meer over Chanel

Aangeboden door onze partners

Niet te missen