©  Anja Blevi

Deze straffe vrouw was volgens onze lezers best geklede Limburger van voorbije maand

We hebben een winnaar! Afgelopen week kon je via onze poll op hbvl.be mee bepalen wie van vier kandidaten de titel van best geklede Limburger van november verdient. De nummer één wist 53 procent van de stemmen te veroveren, en wint een shoppingbudget van 200 euro.

LEES OOK. Hasseltse Odette (66). “Ik heb 100 setjes, lingerie geeft me zelfvertrouwen”

 

 ©  Anja Blevi

Odette Knuts (66) uit Hasselt, gepensioneerd zelfstandige in de mode, komt nooit buiten zonder lippenstift, oorbellen en haar trouwe viervoeter Chloë (1,5). Ze gaat met 53 procent van de stemmen fashionably met de eer lopen in onze online poll en wint een shoppingbon ter waarde van 200 euro van de stad Hasselt.

Ook vier lezers die afgelopen week hun stem uitbrachten, worden uitgeloot en ontvangen zo’n shoppingbon. Ze worden per mail gecontacteerd door onze redactie.

De poll is een vervolg op de populaire ‘streetstyle’-rubriek in Billie, het weekend- en lifestylemagazine van Het Belang van Limburg. Daarin spotten onze fotografen elke week een knappe outfit in het Limburgse straatbeeld. Bekijk hier alle outfits uit onze streetstyle-rubriek.

Met dank aan de stad Hasselt.

Gezellig winkelen? In Hasselt uiteraard! Ontdek meer op www.shopinhasselt.be

 

ansm

Meer over Billie Streetstyle

Niet te missen