Oud-piloot Larry Visoski. ©  AP

Piloot van Jeffrey Epstein: “Donald Trump, Bill Clinton en prins Andrew vlogen mee met zijn privéjet”

Een voormalige piloot van de privéjet van de Amerikaanse miljardair en zedendelinquent Jeffrey Epstein getuigde tijdens het proces tegen Ghislaine Maxwell, de vermeende “fixer” van Epstein, dat hij jarenlang prominente gasten heeft vervoerd.

Bron: De Telegraaf

Oud-piloot Larry Visoski, die bijna dertig jaar voor Epstein heeft gewerkt, verklaarde dat onder meer de Amerikaanse ex-presidenten Donald Trump en Bill Clinton en de Britse prins Andrew aan boord van het vliegtuig hebben gezeten.

Virginia Giuffre, Epsteins vermeende seksslavin, heeft meermaals gesteld dat in het toestel herhaaldelijk “sekspartijtjes” plaatsvonden, waaraan Maxwell meedeed. Visoski vertelde de rechtbank dat hij nooit enige seksuele activiteit heeft gezien tijdens de vliegreizen. Wel was de cockpitdeur volgens hem altijd gesloten.

Het proces tegen Ghislaine Maxwell is maandag van start gegaan. De Britse socialite wordt verdacht van het ronselen van meisjes voor seks met Epstein en diens entourage. Ze kan mogelijk voor 80 jaar achter de tralies verdwijnen.

Meer over Donald Trump

Aangeboden door onze partners