Sarah Boonen en Henri Repriels in hun nieuwe zaak ‘Special Moments’.  © Mark DREESEN

PAS GEOPEND ‐ Special Moments

“Alles voor speciale momenten in je leven”

DILSEN-STOKKEM -

Sarah Boonen en Henri Repriels hebben hun winkel ‘Special Moments’ geopend in Rotem. Ballonnen, Disneyfiguren, kerstspullen… Je vindt het hier allemaal onder één dak.

Mark Dreesen

“Al 10 jaar ben ik bezig met het versieren van taarten en cupcakes”, vertelt Sarah. “Aan de Rijksweg vond ik een groot pand waar ik mijn creativiteit kan bewijzen. De winkel kreeg de naam ‘Special Moments’. Hier kan je terecht voor alle speciale momenten in je leven en aangepast aan de sfeer van het jaar.”

Sarah legde zich toe op ballonnen. “Met ballonnen kan je terecht op vele gelegenheden”, lacht ze. “Een nieuwe winkel, huwelijken, verjaardagen... Ik ben dagelijks actief met geschenkballonnen in vele kleuren. Er zijn ballonnen met cijfers, maar ook met leuke Disneyfiguren. Er is veel vraag naar ballonboeketten. Die kunnen gemaakt worden in diverse thema’s. Het thema jungle is erg in trek.”

“Momenteel krijgen Sinterklaas en Kerstmis veel aandacht in de winkel. Er is ook een afdeling cadeaus. Die bestaat uit 101 voorwerpen van kussens tot handtassen, lampjes, puzzels, knuffeldieren en gezelschapsspelen.” (mmd)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer