©  Familie

Na Martine Jonckheere en Gunther Levi moeten nog twee personages uit ‘Familie’ verdwijnen

Gunther Levi en Martine Jonckheere zijn niet de enige acteurs die binnenkort uit de VTM-soap zullen verdwijnen, zo meldt Dag Allemaal. Ook Ludo Hellinx (66) en Hilde Van Haesendonck (68) - alias Patrick en Jenny - werden bedankt voor bewezen diensten.

mtmBron: Dag Allemaal

Hilde Van Haesendonck speelde al zeven jaar de rol van Jenny Versteven en Ludo Hellinx kroop sinds 2012 in de huid van Patrick Pauwels. Maar nu kregen beide acteurs dus te horen dat er niet langer op hen gerekend wordt. “Ik was met verstomming geslagen”, reageert Van Haesendonck in Dag Allemaal. “En Ludo had dit evenmin zien aankomen. Ik heb het gevoel dat de nieuwe schrijvers een eigen lijn willen bewandelen, het pad van de verjonging. Ze hebben grote plannen met de nieuwe personages die er de afgelopen maanden bijgekomen zijn. Maar van de regisseur tot de schminkster: iedereen vindt het erg dat ik verdwijn.”

LEES OOK. Vaste waarde Gunther Levi wordt na 22 jaar trouwe dienst aan de deur gezet bij ‘Familie’

Ook Ludo Hellinx begrijpt de beslissing niet. “Hoe ik me voel? Slecht, natuurlijk. Ik had dit totaal niet zien aankomen en heb er ook geen begrip voor. De uitleg die ik gekregen heb… Sorry, maar dat is er een van kust-m’n-voeten. De scenaristen zeggen dat ze het zelf spijtig vinden, maar dat hen van hogerhand is opgelegd dat er een aantal personages moeten verdwijnen. Tja, ik zal dat dan maar geloven, zeker?”

Enkele weken geleden werd er al een eerste bommetje gedropt op de set van ‘Familie’. Toen raakte bekend dat Gunther Levi - ofwel Peter Van den Bossche - na 22 jaar aan de deur werd gezet en dat ook Martine Jonckheere (Marie-Rose De Putter) al voor de derde keer uit de soap moest verdwijnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer