Politie verspreidt opsporingsbericht om betogers tegen coronamaatregelen te identificeren

Op vraag van het parket van Brussel heeft de politie een opsporingsbericht verspreid in de hoop om de identiteit te achterhalen van negentien personen die op 21 november mee betoogden tegen de coronamaatregelen in Brussel. Tijdens de betoging raakten meerdere agenten gewond en werden tal van auto’s beschadigd.

mtm

Herken je één van onderstaande personen, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 /30 300. Je kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.

- “Persoon 1 heeft een snor en draagt een bril”, zo staat te lezen in het opsporingsbericht. “Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtkleurige sweater en een kakikleurige jas met een kap die afgeboord is met pels.”

 ©  fedpol

- “Persoon 2 heeft lang blond haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe sweater met kap en een grijze jas.”

 ©  fedpol

- “Persoon 3 heeft donker haar en een stoppelbaard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtblauw hemd en een donkere donsjas met kap.”

 ©  fedpol

- “Persoon 4 heeft donker haar en een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een sweater met een zwart/groene kap en een zwarte donsjas met kap.”

 ©  fedpol

- “Persoon 5 heeft kort haar, een snor en is kalend. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtkleurig hemd en lange kakikleurige mantel.”

 ©  fedpol

- “Persoon 6 heeft donker haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een sweater met beige kap met wit opschrift.”

 ©  fedpol

- “Persoon 7 droeg op het ogenblik van de feiten een zonnebril, een lichtkleurige sweater met kap en een donkere jas.”

 ©  fedpol

- “Persoon 8 heeft blond haar dat langs de zijkanten opgeschoren is. In zijn linker oor heeft hij een stretcher. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas.”

 ©  fedpol

- “Persoon 9 heeft kort donker haar en een stoppelbaard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een gele sweater met opschrift op de voorzijde en een driekleurige jas. (rood-blauw-wit).”

 ©  fedpol

- “Persoon 10 is een jonge vrouw. Op het ogenblik van de feiten droeg ze een pet, een jas en een zwarte trui met rolkraag.”

 ©  fedpol

- “Persoon 11 heeft lichtbruin haar en een sik. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een sweater met donkere kap met witte opschriften.”

 ©  fedpol

- “Persoon 12 heeft donker haar en een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte pull, een zwarte muts en een groene schoudertas.”

 ©  fedpol

- “Persoon 13 heeft halflang haar en een uitgemergeld gelaat. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas en een beige sjaal.”

 ©  fedpol

- “Persoon 14 heeft donker haar en een ringbaardje. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte sweater met kap en een bordeauxkleurige lederen jas.”

 ©  fedpol

- “Persoon 15 heeft een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte sweater met kap en was in het bezit van een klein kakikleurig schoudertasje.”

 ©  fedpol

- “Persoon 16 heeft donker haar en een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkergroene sweater met kap, een zwarte jas met kap en een bruine muts.

 ©  fedpol

- “Persoon 17 heeft donker haar en een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een oranje T-shirt en een zwarte jas zonder mouwen.”

 ©  fedpol

- “Persoon 18 heeft donker haar en een baard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte lederen jas en een zwarte sjaal.”

 ©  fedpol

- “Persoon 19 heeft kort, donker haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte joggingbroek, een rode sweater en witte baskets. Hij had een grijze schoudertas bij zich.”

 ©  fedpol

Meer over Coronavirus

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's