© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

thumbnail:
thumbnail:

Unizo HIB-label voor Lommelse droom-openers

Lommel -

Met veel trots namen eigenaar-ondernemers Siemon Ariens en Lars van den Dungen van het Lommelse Eye-Opener het officiële Unizo Handmade in Belgium-label in ontvangst, een bekroning voor makers van eerlijke en authentieke producten op kleine schaal.

Eric Bervoets

“In een mum van tijd zette Eye-Opener zich op de internationale kaart met hun fantastische speelhuisjes die ze volledig op maat ontwerpen”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg die het label samen met voorzitter van Unizo Lommel Steven Lehaen overhandigde. “Alles wat ze doen, is een toonbeeld van creativiteit. En ook de namen zoals het ‘donsdekenhuisje’ en ‘Neverlandhuisje’ spreken erg tot de verbeelding.”

In 2019 startten Siemon Ariens en Lars van den Dungen met een bedrijf in decorstukken voor beurzen en events. Al snel gooide de coronacrisis roet in het eten en schakelde het duo over naar het bouwen van spectaculaire speelhuisjes voor kinderen. Met gigantisch succes: ondertussen is Eye-Opener een begrip geworden in de sector en geniet het bedrijf internationale faam voor zowel hun speelhuisjes als de aankleding van andere kindvriendelijke omgevingen zoals speeltuinen en speelplaatsen.

Schaduw en airbrush

“Wij hebben met ons bedrijf een passie voor thematisering en vertalen dromen naar echte constructies”, vertellen Siemon en Lars. “In elke stap van de ontwikkeling zal er focus zijn op de details om een authentieke realisatie te creëren. Dat doen we door materialen en technieken te gebruiken zoals schaduw, airbrush-effecten en veel patineren. Dat maakt de producten van Eye-Opener Decors uniek.”

Heel wat sterke argumenten die ook leiden tot het behalen van het Unizo Handmade in Belgium-label. “Met dat label zetten we ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken”, licht Bart Lodewyckx toe. “Het maatwerk dat Siemon Ariens en Lars van den Dungen en hun team leveren, past perfect binnen deze filosofie. Wij zijn dan ook erg trots dat ook zij vanaf nu het officiële Handmade in Belgium-label mogen dragen.”

https://www.handmadeinbelgium.com/

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio