©  Anja Blevi

Wie van deze Limburgers draagt de mooiste outfit? Stem en maak kans op 200 euro shopbudget

Wie was volgens jou de best geklede Limburger in onze streetstyle-rubriek in de maand november? Stem op je ultieme favoriet, en maak kans op 4 x 200 euro shoppingbudget van de stad Hasselt.

An Smets

Je ziet ze elke week op hbvl.be/billie en in ons weekendmagazine Billie: de outfits van modebewuste Limburgers, op straat gespot door onze fotografe. Wie de ultieme fashionista is van de maand november, dat bepaal je zelf mee. Stemmen kan tot en met donderdag 2 december.

Neem onderaan dit artikel deel aan de poll.

Dit zijn de kandidaten:

Odette (66) uit Hasselt is wat ons betreft fashionista pur sang. Haar meer dan 100 setjes lingerie geven haar zelfvertrouwen, haar duurste aankoop ooit kostte 15.000 euro, en om de look af te maken: zonder hondje Chloë komt ze niet buiten.

Odette en Chloë uit Hasselt. 

Odette en Chloë uit Hasselt. ©  Anja Blevi

Jelycia (23) uit Genk ontwierp zelf haar jas van bijna 4 kilo en duizenden pompons en verklapt hoe groot haar collectie jassen is: “Je kan het zo gek niet bedenken.”

Jelycia uit Genk. 

Jelycia uit Genk. ©  Anja Blevi

De duurste aankoop van Marijn uit Tongeren is een designerhemd van de beroemde Peltse ontwerper Raf Simons: “Een goeie investering.”

Marijn uit Tongeren. 

Marijn uit Tongeren. ©  Anja Blevi

We spotten Pearl (27) in Hasselt: ze verklapt hoeveel geld ze overhad voor de Louis Vuitton-rugzak die ze allang op het oog had. “Ik kocht ‘m voor mijn verjaardag.”

Pearl uit Hasselt. 

Pearl uit Hasselt. ©  Anja Blevi

Met dank aan de stad Hasselt.

 

Gezellig winkelen? In Hasselt uiteraard! Ontdek meer op www.shopinhasselt.be

Breng hieronder je stem uit, en laat je gegevens achter om kans te maken op een van de shoppingbonnen twv 200 euro. Ook de kandidaat die de meeste stemmen weet te verzamelen, wint een Hasselt-shoppingbon van 200 euro.

Meer over Billie Streetstyle

Niet te missen