©  Getty Images

Nicolas Colsaerts nipt door naar tweede ronde in Dubai, Thomas Detry redt het niet

Nicolas Colsaerts heeft zich vrijdag met een tweede ronde van 69 slagen kunnen plaatsen voor de finaleronden op het Dubai Championship (European Tour) op de Fire-golfbaan in Dubai.

belgaBron: BELGA

De 38-jarige Brusselaar, die na een openingsronde van 70 slagen niet verder kwam dan een gedeelde 61ste plaats, putte tijdens zijn tweede ronde zes birdies weg waartegen hij drie bogeys op zijn kaart moest schrijven. Met zijn ronde van drie onder par maakte hij vier plaatsen winst wat net volstond om door te stoten naar de finaleronden. Met een 57ste plaats en een score van 139 slagen, vijf onder par, telt Colsaerts tien slagen meer dan de Fransman Antoine Rozner die alleen aan de leiding staat. 

Thomas Detry, die na een eerste ronde van 67 slagen nog op een gedeelde elfde plaats vertoefde, liet het op dag twee afweten. De 28-jarige nummer 81 op de wereldgolfranglijst moest vier bogeys op zijn kaart schrijven waartegen hij drie birdies lukte. Met zijn ronde van 73 slagen en een totaalscore van 140 slagen telt hij een slag te veel om de cut te halen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer