Grote mantel, kleine hertjes: de favorieten van de Billie-redactie

Muurmaatjes, wandelmaatje, kerstpyjamaatje, XL-maatje … De Billies shoppen graag in goed gezelschap, zeker als ze onweerstaanbaar zijn. Dit belandde de afgelopen week in ons winkelmandje.

samenstelling Veronique Nolens

Oversized

 

Tessa, lay-out: “Een oversized mantel, geeft net dat extra tikje pit aan mijn outfit.”

H&M, 49,99 euro

www.2hm.com

De ideale boswandeling

 

Ann, eindredactie: “Jawel, ik heb ‘m gevonden, de perfecte trui om een herfstige boswandeling mee te maken. De ideale compagnon van een blauwe jeans.”

Marks & Spencer London Stitch bij Zalando, 21,55 euro

zalando.be

Muurhaakjes die knallen

 

Frédérique, eindredactie: “Een extra haakje aan de muur komt altijd van pas. Deze gaan knallen in mijn zwart-wit betegelde keuken.”

Haken (3 stuks) 3,99 euro, Ikea

ikea.com/be

Highlighten en wegwerken

 

Aafje, lay-out: “Soms koop je iets en gebruik je het uiteindelijk voor heel andere doeleinden. Neem deze wenkbrauw-highlighter: blijkt dat ie ook uitermate geschikt is om wallen mee te camoufleren en te stralen alsof slaaptekort iets is dat je alleen maar kent van horen zeggen.”

Maybelline Brow Precise Highlighter, 9,95 euro

bol.com

Bambi

 

Hanne, redactrice: “Ik wilde iets voor de baby om te dragen rond de kerstperiode, maar niet per se een rood kerstpakje of fout kersttruitje. Na even browsen vond ik deze handgemaakte legging met hertjes.”

Skinny legging Fawn Snow bij Little & Cool, 19,95 euro

littleandcool.nl

50 tinten groen

 

Veronique, coördinatie: ‘Helemaal in de ban van groen in mijn huis. Dit dienblad van Vittoria past perfect bij mijn greenhouse vibe.”

Dienblad Vittoria, 34,93 euro

www.juntoo.be

Deurtjes openen

 

Veronique, coördinatie: “Op de redactie zijn we fan van Neuhaus en dus ook van deze mooie pop-up kalender, waarmee je tegelijk ook een bijdrage doet voor Make-A-Wish. Het kunnen niet altijd de iconische driehoekpralines zijn, maar stiekem hoop ik toch een paar deurtjes te openen met de overheerlijke Irrésistibles erin.”

Pop-up adventkalender Neuhaus, 55 euro

neuhauschocolates.com

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Niet te missen