© Gunter Van Stappen

Toneelgroep Halfjassen maakt zich op voor 'De Doorlichting'

Sint-Truiden -

Na een jaar verplichte coronapauze is toneelgroep De Halfjassen terug met 'De Doorlichting', een toneelstuk van auteur Piet Van Compernolle in een regie van Patrik De Wolf en Rik Walschot.

Gunter Van Stappen

Voor Carla, de directrice van basisschool De Boomgaard, is het vandaag de grote dag. Geen wonder dat ze er wat zenuwachtig bij loopt. Maar is dat wel nodig? De voorbereidingen voor de doorlichting zijn getroffen en als er toch iets zou mislopen, kan ze altijd rekenen op haar rechterhand Veerle en de ervaring van Eddy, Luc en Maria die het klappen van de zweep kennen. Ook de jongere teamleden, Jelle en Kelly, deden tijdens de aanloop naar de doorlichting meer dan hun duit in het zakje en kuisvrouw Heidi zorgde ervoor dat de hele school blinkt. Er kan dus weinig mislopen. En dan rinkelt de telefoon. Het is Veerle, ze is ziek…

Cast: Isabelle Bessemans, Eric Leemans, Goele Istas, Gaby Dupain, Nick Henderix, Marc Thonissen, Els Denayer, Stefanie Knaepen, Gunter Van Stappen, Natascha Clerinx en Yolande Thoelen.

Opvoeringen zijn op 27 november, 3, 4, 10 en 11 december om 20 uur en op 28 november om 15 uur in de parochiezaal Sint-Martinus, Beekstraat 12 (voorkant) of Breendonkstraat 1 C (achterkant) te 3800 Sint-Truiden.

Toegangsprijs: 8 euro, Kaarten bestellen via mail gunter.vanstappen@gmail.com of telefonisch via 0494/58.04.59.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio