Cleo Smith in de armen van haar moeder. ©  via REUTERS

Ouders van Cleo spreken voor het eerst na redding: “We voelen ons nederig”

De ouders van Cleo Smith, de ontvoerde Australische peuter die dinsdag werd gered, hebben in een emotionele boodschap hun dank uitgesproken voor de vele steunbetuigingen gedurende de afgelopen weken.

jvhBron: news.com.au

Cleo werd op 16 oktober ontvoerd tijdens een kampeervakantie, en dinsdag teruggevonden in Carnarvon, uitgerekend het Australische dorp waar ze woonde met haar ouders. “We zouden met name de politie van de staat West-Australië, iedereen die meehielp met de oorspronkelijke zoektocht, de gemeenschap in Carnarvon, lokale bedrijven, en natuurlijk onze familie en vrienden willen bedanken”, klinkt het in een statement.

“We voelen ons nederig door de liefde en steun die we hebben ontvangen, niet alleen van onze eigen gemeenschap maar van heel West-Australië en het hele land”, aldus de ouders van Cleo. “We zijn zo dankbaar dat we ons kleine meisje weer in onze armen kunnen houden, en dat onze familie weer compleet is. Nu we de draad van het leven weer proberen op te nemen, verzoeken we jullie om onze privacy te respecteren.”

LEES OOK. Verdachte schreef rond tijdstip van Cleo’s verdwijning opmerkelijke Facebookpost

Meer over Australië

Aangeboden door onze partners