Poll: stem op je favoriete outfit en win 200 euro shoppingbudget

Wie was volgens jou de best geklede Limburger in de maand oktober? Onze fotografe spot elke week een knappe outfit in het straatbeeld. Stem op je ultieme favoriet, en maak kans op 4 x 200 euro shoppingbudget van de stad Hasselt.

An Smets

Je ziet ze elke week op hbvl.be/billie en in ons weekendmagazine Billie: de outfits van modebewuste Limburgers, op straat gespot door onze fotografe. Wie de ultieme fashionista is van de maand oktober, dat bepaal je zelf mee. Stemmen kan tot en met donderdag 4 oktober.

Neem onderaan dit artikel deel aan de poll.

Dit zijn de kandidaten:

Greetje Swerts (58) uit Tongeren is verslaafd aan zonnebrillen, brillen en zotte kapsels, en vertelt hier over haar duurste aankoop ooit.

Greetje Swerts. 

Greetje Swerts. ©  Anja Blevi

Chiara Vanderstraeten (21) uit Heusden-Zolder is internationaal model en vertelt waar ze de blazer en handtas op de foto voor een spotprijsje kocht.

Chiara Vanderstraeten. 

Chiara Vanderstraeten. ©  Anja Blevi

Bahar Yoldas (32) uit Heusden-Zolder verklapt hoeveel jurken (“een kast met drie deuren vol!”) haar garderobe telt.

Bahar Yoldas. 

Bahar Yoldas. ©  Anja Blevi

Liesbeth Verlinden (42) uit Paal is kledingcoach, personal shopper én stylist vertelt welk fashionable cadeautje ze aan zichzelf gaf toen ze mama werd.

Liesbeth Verlinden. 

Liesbeth Verlinden. ©  Anja Blevi

 

Met dank aan de stad Hasselt.

Gezellig winkelen? In Hasselt uiteraard! Ontdek meer op www.shopinhasselt.be

Breng hieronder je stem uit, en laat je gegevens achter om kans te maken op een van de shoppingbonnen twv 200 euro. Ook de kandidaat die de meeste stemmen weet te verzamelen wint een Hasselt-shoppingbon van 200 euro.

Meer over Billie Streetstyle

Niet te missen