©  BELGA

PSG-middenvelder Marco Verratti vier weken buiten strijd, duel met Club Brugge komt (voorlopig) niet in het gedrang

PSG-middenvelder Marco Verratti (28) heeft een blessure aan de heup opgelopen en staat daarmee een viertal weken aan de kant, zo maakte Paris Saint-Germain dinsdag bekend. Voor het duel met Club Brugge op 7 december zal de Italiaan hoogstwaarschijnlijk wel weer fit zijn.

Jonas WithouckBron: BELGA

De Italiaanse international werd afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille (0-0) na de eerste helft geblesseerd vervangen. Door zijn heupblessure mist hij alvast de komende competitiewedstrijden tegen Lille, Bordeaux en Nantes, en het Champions League-duel tegen RB Leipzig. Op 24 november staat PSG voor de belangrijke verplaatsing naar City, twee weken later sluit de komst van Club Brugge de groepsfase af. Voor de Italiaanse nationale ploeg zal hij er in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zwitserland en Noord-Ierland niet bij zijn.

Ook Mbappé aan de kant

Aanvaller Kylian Mbappé is ziek. Binnen 48 uur zal er beslist worden of hij er vrijdag tegen Lille bij is. Voor nieuwkomer Sergio Ramos komt het duel tegen de landskampioen te vroeg. De voormalige Spaanse international zal na zijn blessure volgende week bij de groep aansluiten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.