© Nafi Thiam

Atletiek

De hoogste sprong van Nafi Thiam: “Ik blijf maar lijntjes van mijn bucketlist afvinken”

Olympisch kampioene Nafi Thiam geniet maximaal van haar welverdiende vakantie na Tokio. Ze ging op reis naar Zweden, Peru en Griekenland, nam deel aan de Zoute Grand Prix, zat op de tribune tijdens Anderlecht - Beerschot en waagde zich maandag voor het eerst aan een parachutesprong.

Maarten Delvaux

“Ik blijf maar lijntjes van mijn bucketlist afvinken. Ik amuseer mij zo goed. Als dit zo blijft duren ga ik nooit herbeginnen met trainen”, lachte ze op Instagram. Na een slopend seizoen richting Olympische Spelen mocht de riem er even af bij de 27-jarige Thiam. “Ik ben van plan om ergens eind oktober opnieuw te beginnen met trainen. Maar het heeft geen zin om halsstarrig vast te houden aan een planning”, zei Thiam eerder al. “Wanneer ik herbegin, hangt af van mijn lichaam, van de vermoeidheid, van hoe ik me voel.”

LEES OOK. Nafi Thiam zit twee maanden na de Spelen nog altijd in vakantiemodus: “Trainen? Alleen als ik er 100 procent zin heb”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Nafi Thiam